Baskılı Balon Ankara – 24 Saatte Teslim!

Baskılı Balon Ankara- İzmir’den Ankara’ya 24 Saatte!

Baskılı balon Ankara başlığı ile ilgili bilgi ve görselleri yazı devamında bulabilirsiniz. Ankara’dan verilen baskılı balon siparişlerini sipariş verilen saate bağlı olarak 24 Saatte Ankara’ya ulaştırabilmekteyiz. Baskılı ve baskısız  balon satışı yapan firmamız balon süsleme ve organizasyon konularında faaliyet göstermemekte; talep halinde Ankara’da çalıştığı firmalara yönlendirme yapmaktadır. 

Baskılı Balon Ankara- Son Baskı Alım Saati 

14:00’a kadar grafik ve onay işlemleri tamamlanarak üretime alınan  siparişler aynı gün kargoda! 14:00 sonrası oluşan ve ertesi gün size ulaşması gereken siparişleriniz için de ek hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Kargo alımına yetişmesi birkaç makine ve ek klişe yapımı ile mümkün olabilecekse ABT ( acil baskı talebi) fiyat farkı alınarak siparişiniz yetiştirilir. Kargo saatine yetişmesi mümkün olmayan durumlarda tanıdığınız vasıtasıyla aldırma imkanınız olur ise firmamız 24 saat açık ve gece teslimatı mümkün. Yine kargo saatine yetişmesi mümkün olmayan siparişlerde kurye&otobüs fiyat farkı ödemek suretiyle firmamızca gönderim talep edebilirsiniz.

Baskılı Balon Üretim Merkezi İzmir Fabrika

Üretimi İzmir fabrikada yapılan baskılı balonları dilerseniz doğrudan Ankara adresinize dilerseniz Ankara ofisimize yönlendirebiliriz. Ankara bölgesinin sipariş yönetimi Ankara temsilciliğimiz tarafından yapılmaktadır. Ürün bilgisi için baskılı balon sayfamızı ziyaret edebilir; sipariş vermek için telefon ve mail kanalından iletişim kurabilirsiniz.

Balon üretim fabrikası İzmir’de olan firmamız için yaklaşık 5 milyonluk nüfusa sahip olan Ankara önemli bir pazara sahiptir. Özel temsilci ve ofis ile Ankara bölgesine önem vermekteyiz. Balon üretim ve baskı hattımızın gücü yüksek miktardaki siparişleri dahi kısa sürede tamamlayabilme; acil taleplere hızlı cevap verebilme kabiliyeti ve kargo süresinin İzmir’den 1 gün olması Ankara pazarında da firmamızı güçlü kılmıştır. Çıkış yapılan ürün ertesi gün adresinizde, ofisimizde ya da dilediğiniz kargo şubesinde olacaktır.

Neden Kalisan’ı Tercih Etmelisiniz

Baskılı balon üretimi alanında Ankara dahil Türkiye’nin tüm illerinde Kalisan, yerel bir firma görevi üstlenmektedir. “Kaliteli ürün ve hızlı teslimat” misyonuyla Kalisan, süreçte güçlü bir tedarikçi olarak yanınızda olacaktır. Kalisan’da üretim süreci 7 gün/24 saat aksamadan devam eder. Bu durum baskılı balon siparişlerini çok kısa sürede tamamlayıp sevk etmemize olanak tanır.

Baskılı balon taleplerinin birçoğunun ani olarak oluştuğunun ve açılış gibi net bir tarih için talep edildiğinin; bu sebeple termin esnekliğinin olmadığının bilinciyle disiplinle çalışıyoruz. Sektördeki geçmişimiz, deneyimimiz ve kapasitemiz ile günlük 200.000 adet baskılı balon siparişini kolaylıkla yönetebilecek güce sahibiz.

Baskılı balon ile ilgili bilgi ve görsellere ulaşmak için ürünler sayfasını inceleyebilir; Ankara baskılı balon siparişi için telefon ve mail kanallarımızdan iletişim kurabilirsiniz. Baskılı balon grubunda minimum 1.000 adet olan logo baskılı balonları ve minimum 100 adet olan özel baskılı balonları tercih edebilirsiniz.

Baskılı balon fiyatları hakkında bilgi almak ve fiyatı etkileyen öğeleri incelemek için balon baskı fiyatları sayfamızı ziyaret ediniz. İlgili sayfada da belirtildiği gibi hazır bir ürün olmayan baskılı balonlar seçilen varyasyonlara özel fiyatlandırılır.